Hoge bomen vangen veel wind maar maken het leven ook aangenamer

Geplaatst door

Wijken met grote, hoge bomen tekenen een lagere verkoop van medicatie op. Dat blijkt uit onderzoek van de KU Leuven. Ook wanneer rekening wordt gehouden met factoren als rijkdom en armoede, houdt het positieve effect van bomen op de gezondheid stand. Bekijk de reportage en laat je overtuigen door wetenschappelijk bewijs.

De uitgebreide reportage kan je hier bekijken.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *