Niet alleen de speelplaats van SJI wordt groener

Geplaatst door

Gisteren hebben we genoten van de gemeenteraadscommissie. Onze aanhoudende druk heeft effect. Kontich heeft nu toch een klimaatplan en de burgemeester zegde toe dat de voorziene budgetten vervroegd kunnen worden besteed. Zo kan Kontich toch nog wat tijd goedmaken voor de hoogdringende maatregelen.Tweede doorbraak waarvoor wij lang op dezelfde nagel klopten: er wordt een ontwerper aangesteld voor de renovatie van De Ploeg! We werden ook heel blij verrast met de steun van het bestuur om de mogelijkheden te onderzoeken voor een muziekbelevingscentrum op de site van de Magdalenazaal. Dat zou een heel mooi project kunnen worden. We zijn blij met deze overwinningen. En we hopen natuurlijk op nog meer en nog beter. Stel u voor dat ze straks toch nog die tramverlenging realiseren.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *