Minder auto’s in het park

Geplaatst door

Dorpslijst Sander voerde een lange politiek strijd voor minder auto’s in het park. De heraanleg van het park maakt dit nu mogelijk! Er komen alleen nog enkele parkeerplaatsen ten behoeve van de serviceflats. Alle andere auto’s, voor de school, de bistro of wat dan ook worden verondersteld buiten het park te parkeren. Zij kunnen nog wel het park inrijden maar alleen om iemand af te zetten en dan meteen weer door te rijden. Benieuwd of dit ook consequent zal toegepast worden.

Lees er nog meer over in GVA

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *