Interessant experiment op het gemeenteplein

Geplaatst door

Omwille van werken is het plein deels afgesloten voor autoverkeer. De doorsteek Antwerpsesteenweg – Molenstraat bleef behouden maar trekt ook veel minder verkeer aan. Plots ontstaat er veel ademruimte en bewegingsruimte op het plein. Ook de winkelstraat Mechelsesteenweg is plots veel aangenamer en uitnodigend. Is dit inspirerend voor de toekomst? Wat is jouw mening? Laat het gerust aan ons weten.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *