Veerle Van Dyck geeft na tien jaar haar bestuursmandaat in de gemeenteraad van Kontich door.

Geplaatst door

In 2013 werd Veerle schepen van cultuur, personeel en organisatie. In zes jaar tijd heeft ze bergen werk verzet. De gemeentelijke organisatie werd bij de tijd gebracht en verstevigd. Het cultuurleven kreeg met haar beleid sterke steun, onder andere door de grondige renovatie van het Altenalandhuis, waarin de Academie voor muziek, woord en dans een mooie en veel betere huisvesting kreeg.

Bij de collega’s uit meerderheid en oppositie en bij de administratie geniet Veerle heel wat waardering voor wie ze is en wat ze presteerde voor onze gemeente.

We bedanken Veerle Van Dyck voor haar bijzondere inzet als schepen en raadslid. Haar 10 jaar volle inzet voor het lokale bestuur in Kontich en Waarloos is een prestatie waar we dankbaar en erkentelijk voor zijn. De inzet van Veerle getuigt van een groot hart voor onze gemeente en voor de medewerkers van het lokaal bestuur.

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *