Onze plannen inspireren

Geplaatst door

Hopla, het woonproject in het vroegere klooster van Kontich Kazerne wordt door de provincie uitgespeeld als een inspirerend voorbeeld! In 2016 maakten we onder leiding van onze toenmalige schepen Joost Fillet de plannen op voor een collectief woonproject in het kloostergebouw. De werken zouden binnen afzienbare tijd starten en hopelijk zal het project in 2024 klaar zijn.https://www.provincieantwerpen.be/…/projecten…

Geef een reactie

Dorpslijst Sander staat klaar om al uw vragen te beantwoorden aangezien elke vraag in onze ogen een teken is van betrokkenheid bij onze gemeente. Wij vragen u wel om ons even de tijd te geven, maar als u een vraag stelt engageren wij ons om binnen de week te antwoorden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *